Cursus Russisch

Rusland is het grootste land ter wereld en heeft een rijke cultuur en literatuur. Daarnaast speelt Rusland een grote economische rol in onze wereld. De impact en invloed van deze reus mag niet onderschat worden. Kennis van de Russische taal is dan ook een grote troef op de arbeidsmarkt. Of misschien heb je gewoon een grote interesse in de Russische cultuur en wil je daarom de taal leren kennen? Wat je redenen ook zijn, een cursus Russisch bij LEAH is de sleutel tot een dieper begrip van dit land.

Cursus Russisch voor beginners

Bij LEAH hebben we een uitgebreide cursus Russisch voor beginners. Je leert de basis van het Cyrillische alfabet, eenvoudige zinnen voor alledaagse gesprekken en krijgt inzicht in de grammatica. Zo trek jij je plan bij tijdens dat gesprek met die Russische collega. Ben je al vertrouwd met de fundamenten van het Russisch? Bekijk dan onze cursussen voor gevorderden en sluit aan bij jouw niveau!

Russisch leren spreken

De meeste Russen spreken vaak enkel Russisch. Heb je een (zaken)reis naar Rusland in het verschiet of Russische connecties? Dan wordt communiceren dus een pak eenvoudiger wanneer je zelf een woordje Russisch spreekt. Een opleiding Russisch bij LEAH geeft je de juiste handvaten zodat je zelf snel de basis van de Russische taal onder de knie hebt.

Russische cultuur ontdekken

Een cursus Russisch bij LEAH leert je niet alleen de fascinerende taal, maar dompelt je ook onder in de rijke Russische cultuur en geschiedenis. Van de prachtige architectuur van Sint-Petersburg tot de traditionele dans en muziek. En dan hebben we het nog niet gehad over de boeiende literatuur van Tolstoj en Dostojevski. Je zal merken: de Russische cultuur heeft je veel te bieden.

Voordelen van een online cursus Russisch volgen via LEAH

Een cursus Russisch volgen bij LEAH is altijd een goed idee. Leer op je eigen tempo deze majestueuze taal en neem een voorsprong op de arbeidsmarkt.

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Russisch ook terecht voor  cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Roemeens, cursus Arabischcursus Japans, cursus Zweeds, cursus Portugees, cursus Noorscursus Fins en meer.