Cursus Portugees

Wat hebben fado, topvoetbal en Porto met elkaar gemeen? Juist ja, het prachtige Portugal! Maar de zwoele klanken van het Portugees zijn niet alleen de stem van Portugal. De prachtige taal is de officiële taal in negen landen, waaronder Brazilië, en wordt wereldwijd door meer dan 250 miljoen mensen gesproken. Portugees leren is dus geen overbodige luxe. Heb je een zwak voor Portugal, staat er een reis naar Brazilië gepland of heb je Portugese vrienden, collega’s of zakenpartners? Dan is een cursus Portugees bij LEAH zeker een grote meerwaarde!

Cursus Portugees voor beginners en gevorderden

LEAH biedt voor ieder wat wils. Voor wie de eerste stappen zet om Portugees te leren, is er een cursus Portugees voor beginners. Daarin leer je de fundamenten van de taal om eenvoudige gesprekken in alledaagse situaties te voeren. Heb je de basis al onder de knie? Verdiep je dan in de cursus voor gevorderden om je kennis over de prachtige Portugese taal en cultuur bij te schaven.

Portugees leren spreken

Portugees is muzikaal, expressief en vol vuur. Het is bovendien een wereldtaal die in veel landen gesproken wordt. Door Portugees te leren spreken, communiceer je niet alleen vlot tijdens je volgende reizen, maar leer je ook bij over de rijke culturen en tradities van de Portugees sprekende landen. Tijdens de interactieve cursus bij LEAH leer je trouwens niet alleen lezen en schrijven, maar ook vloeiend spreken en luisteren. Zo spreek jij vol zelfvertrouwen Portugees en haal je het meeste uit je reizen naar een Portugees sprekend land.

Online Portugese lessen volgen

De opleidingen Portugees via LEAH zijn volledig online te volgen. Zo hoef je je niet onnodig te verplaatsen of op te jagen. Je kan daarnaast kiezen uit twee verschillende methoden om Portugese les te volgen:
-        Online op eigen tempo: via deze methode leer je Portugees volledig op eigen tempo, waar je maar wilt. Perfect voor diegenen die graag hun eigen schema opstellen.
-        Online op vaste momenten: heb je toch nog nood aan wat meer houvast? Kies dan voor een cursus Portugees op vaste tijdstippen.

Voordelen van een online cursus Portugees volgen via LEAH

Een cursus Portugees volgen bij LEAH is altijd een goed idee. Leer op korte termijn deze vurige taal en maak je reizen onvergetelijk.
 

betaalbaar leren

Betaalbaar


De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie


Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst


Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Portugees ook terecht voor  cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Roemeens, cursus Arabischcursus Japans, cursus Zweedscursus Noors, cursus Russisch, cursus Fins en meer.