Cursus Fins

Finland staat bekend om zijn adembenemende natuur. Van uitgestrekte meren tot dichte bossen en natuurlijk het prachtige noorderlicht. Maar ook de Finse taal is de moeite waard om te leren. Tijdens een cursus Fins bij LEAH leer je de fundamenten van deze prachtige taal en bruisende cultuur. Een taalcursus Fins komt niet alleen van pas bij toeristische uitstapjes, maar is ook perfect voor professionals met Finse collega’s of handelspartners. Schrijf je snel in en waan je al in de zalige rust van dit magische land.

Cursus Fins voor beginners 

De cursussen Fins bij LEAH zijn ontworpen voor elk niveau. Ben je op zoek naar een cursus Fins voor beginners? Tijdens de cursus Fins 1 leer je de basis van de taal zodat je eenvoudige gesprekken kan voeren in alledaagse situaties. Je leert er onder meer jezelf voorstellen, maar krijgt ook de basics mee voor een restaurantbezoek. Perfect voor tijdens de après-ski! Spreek je al een mondje Fins? Dan is de geavanceerde cursus Fins van LEAH iets voor jou. Bekijk ons volledige aanbod en sluit aan bij het niveau dat het best past bij jouw leerbehoeften.

Fins leren spreken

Ga je binnenkort reizen in de prachtige, ongerepte Finse natuur? Laat je je verleiden door een huskytocht of staat er een studiereis naar Finland op het programma? Dan is een goede kennis van het Fins een mooie troef. Onze cursussen zijn ontworpen om je te helpen bij alledaagse conversaties, zodat jij alles kan halen uit je trip naar Finland. En laat je niet intimideren: Fins is niet de meest makkelijke taal, maar met een cursus bij LEAH krijg je de taal stap voor stap onder de knie.

Verdiepen in de Finse cultuur

Fins leren bij LEAH is meer dan alleen de taal leren. Je krijgt ook inzicht in de rijke Finse cultuur. Van het magische noorderlicht tot de verkwikkende Finse sauna’s en de Kerstman, Finland heeft zo veel te bieden. Dompel je nu onder in de Finse manier van leven en de unieke tradities.

Voordelen van een online cursus Fins volgen via LEAH

Een cursus Fins volgen bij LEAH is altijd een goed idee. Of je nu plannen hebt om erheen te reizen, te werken of gewoon gefascineerd bent door de Finse cultuur. LEAH biedt de tools en kennis die je nodig hebt om succesvol Fins te leren.

 

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Fins ook terecht voor een cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Roemeens, cursus Arabischcursus Japans, cursus Zweeds, cursus Portugees, cursus Noors, cursus Russisch, en meer.