Cursus Japans

Japan, het land van de rijzende zon, sushi en technologische innovatie. Maar er valt zo veel meer te ontdekken, zo ook de fascinerende taal. Japan wordt steeds belangrijker in de wereldeconomie, waardoor een goede kennis van de taal een grote troef is op de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt een cursus Japans bij LEAH je ook kennis over de cultuur en levenswijze van dit bijzondere land. Anime-liefhebber, nieuwsgierige reiziger of ambitieuze zakenpartner? Wat je beweegredenen ook zijn, een opleiding Japans is de perfecte springplank naar een dieper inzicht in de Japanse taal en cultuur.

Cursus Japans voor beginners en gevorderden

LEAH biedt verschillende opleidingen Japans, aangepast aan elk niveau. Zo kies je een cursus Japans die perfect aansluit bij jouw leerbehoefte. Voor diegene die net beginnen, hebben we een cursus voor beginners die je introduceert in de basisbeginselen van de taal. Zowel spreken, schrijven, en lezen als luisteren komen aan bod. Daarnaast leer je ook meer over de Japanse cultuur en de heerlijke keuken. Spreek je al een mondje Japans? Sluit dan aan bij een cursus Japans voor gevorderden.

Japans leren spreken

De Japanse taal leren is een ware kunst. Dankzij de unieke structuur en melodie verschilt de taal veel van de westerse talen. Het wordt wereldwijd door meer dan 120 miljoen mensen gesproken. Wist je trouwens dan Japans 4 verschillende handschriften heeft? Een cursus Japans bij LEAH geeft je de kennis en inzichten om alledaagse gesprekken aan te knopen met kennissen, vrienden en collega’s. Japan is bovendien economisch aan een grote opmars bezig, waardoor een goede kennis zowel op professioneel als persoonlijk vlak een grote meerwaarde is.

Online Japans lessen volgen

Bij LEAH volg je de thuisstudie Japans op een manier die bij jou past. Of je nu kiest voor vaste lesmomenten of de cursus volgt op jouw eigen tempo, het online platform biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Zo dompel je je vanuit je veilige thuishaven onder in een volledig nieuwe wereld.

Voordelen van een online cursus Japans volgen via LEAH

Een cursus Japans volgen bij LEAH is altijd een goed idee. De taal ligt niet alleen aan de basis van de wereldeconomie, maar herbergt ook een invloedrijke cultuur die je niet wilt missen.
 

betaalbaar leren

Betaalbaar


De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie


Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst


Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Japans ook terecht voor een cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Roemeens, cursus Arabischcursus Zweeds, cursus Portugees, cursus Noors, cursus Russisch, cursus Fins en meer.