Cursus Arabisch

Arabisch is een van de meest gesproken talen ter wereld. Naar schatting zouden er zo’n 300 miljoen mensen Arabisch als moedertaal hebben. Ook in het Westen komen we steeds vaker in contact met deze invloedrijke taal. Een mondje Arabisch spreken komt dus altijd wel van pas, zowel als extra troef op je CV, een vlotte conversatie met je zakenrelaties of gewoon tijdens je volgende reisje naar Marokko of Dubai. Kies voor een cursus Arabisch bij LEAH en dompel je onder in de rijke geschiedenis en culturele invloed die deze wereldtaal te bieden heeft.

Cursus Arabisch voor beginners en gevorderden

LEAH biedt cursussen aan voor beginners en gevorderden. Neem een kijkje in ons aanbod en sluit aan bij het niveau dat het beste bij jou past. Voor absolute starters die nog geen enkele voorkennis hebben van deze prachtige taal, hebben wij een cursus Arabisch voor beginners. In deze cursus leer je een solide basis van de taal zodat je eenvoudige gesprekken in alledaagse situaties kan voeren. Naast de taal, leren onze cursussen jou ook meer over de geschiedenis en cultuur van het Arabisch taalgebied. Zo duik je dieper in de rijke tradities en gewoontes die de Arabische wereld te bieden heeft. Voor diegenen die al enige kennis hebben, bieden we geavanceerde cursussen die je taalvaardigheden verfijnen.

Arabisch leren spreken

In Europa en België komen we steeds meer in aanraking met de Arabische taal. Een goede kennis van deze wereldtaal opent dan ook nieuwe deuren naar professionele kansen en culturele ervaringen. Onze cursussen leren je niet alleen Arabisch spreken en schrijven, maar bieden ook inzicht in de nuances en culturele context. Zo kan je effectief en respectvol communiceren.

Online lessen Arabisch volgen

Bij LEAH kan je de lessen volgen op je eigen tempo of online op vaste momenten. Wil je zelf kiezen waar en wanneer je bijleert? Kies dan voor een thuisstudie Arabisch op eigen tempo. Heb je toch meer nood aan structuur en regelmaat? Ga dan voor een online opleiding Arabisch op vaste momenten. Zo geniet je toch van je eigen omgeving, maar met een vast lesschema.

Voordelen van een online cursus Arabisch volgen via LEAH

Een cursus Arabisch volgen bij LEAH is altijd een goed idee. Leer deze invloedrijke taal waar en wanneer je wilt en dompel je onder in een wereld van eeuwenoude tradities en cultuur.

betaalbaar leren

Betaalbaar


De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie


Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst


Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Arabisch ook terecht voor een cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Roemeens, cursus Japans, cursus Zweeds, cursus Portugees, cursus Noors, cursus Russisch, cursus Fins en meer.