Cursus Frans

Frans is de tweede officiële landstaal in België en wordt wereldwijd door zo’n 220 miljoen mensen gesproken. Daarmee neemt ze de achtste plaats in op de lijst van meest gesproken talen. Een goed mondje Frans creëert dan ook nieuwe kansen op de arbeidsmarkt, verzekert een vlotte communicatie in Franstalige landen en geeft je meer zelfvertrouwen. Redenen genoeg om deze invloedrijke taal te leren, toch? Bij LEAH vind je ongetwijfeld een cursus Frans op jouw maat. Beginner of gevorderde? Frans leren online op je eigen tempo of toch liever een vast moment? Oui, oui, bij LEAH zit je goed!

<
LBC TLM
Centra:
LBC
Online op eigen tempo

Frans voor de transport- en logistieke sector online

€ 120
duur: 80 h.
Meer info
>

Cursus Frans voor beginners en gevorderden

Ben je op zoek naar een goede taalcursus Frans? Zoek niet verder! LEAH biedt een uitgebreid aanbod aan online cursussen die je vanuit je eigen zetel kan volgen. Van Frans voor beginners tot gevorderden en alles er tussenin, de opleidingen van LEAH zijn er voor elke leerbehoefte. Als starter zit je bij LEAH meer dan goed, want zelfs zonder voorkennis kan je instappen in de basis cursus Frans 1. Een beginner met een basis? Geen enkel probleem! Neem een kijkje in ons opleidingsaanbod en kies de cursus die aansluit bij jouw niveau.

Frans leren spreken

Spreek je vlot Frans? Dan heb je sowieso een streepje voor in je professionele carrière. Veel bedrijven zijn op zoek naar tweetalige medewerkers om hun Franstalige klanten vlot verder te helpen. Maar niet alleen op zakelijk vlak heb je een mooie voorsprong. In meer dan 30 landen is Frans de officiële taal. Een buitenlands tripje is dus dé ideale gelegenheid om je kennis van de Franse taal te tonen. Frans leren online was nog nooit zo leuk!

Online Frans leren

Heb je besloten om Franse les te volgen bij LEAH? Fantastique! Bij ons heb je de keuze om de lessen te volgen op je eigen tempo of op een vast tijdstip. Neem je het liefst alles door op jouw eigen tempo? Kies dan voor een cursus die je volledig zelfstandig online volgt. Via oefeningen en regelmatige feedbackmomenten leer je de prachtige Franse taal op jouw eigen voorwaarden. Toch liever Franse les volgen op een vast moment? Wij bieden verschillende cursussen aan die je online in real-time volgt.

Voordelen van een online cursus Frans volgen via LEAH

Frans leren bij LEAH? Quelle bonne idée! Een taalcursus Frans bij LEAH is de ideale manier om op een laagdrempelige en toegankelijke manier Frans te leren spreken en schrijven. Kies een opleiding die aansluit bij jouw voorkennis, installeer je op een comfortabele plaats en leer met plezier bij. 

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online Franse cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen?  Bij LEAH kan je naast een cursus Frans ook terecht voor: cursus Italiaanscursus Engels, cursus Duits, cursus Nederlands en meer.