Cursus Spaans

Hola, qué tal! Zin om één van de meest gesproken talen ter wereld op een toegankelijke manier onder de knie te krijgen? Spaans leren online doe je bij LEAH via een ruim aanbod aan opleidingen voor elk niveau. Of je nu wilt reizen, studeren of werken in een Spaanstalig land, een cursus Spaans helpt je om op korte tijd je Spaanse communicatievaardigheden flink te verbeteren. Ongeacht waar je bent of hoe druk je agenda is, bij LEAH zit je goed!

<
LBC Spaans
Centra:
LBC
Online op vaste momenten

Spaans 1 online

€ 180
duur: 120 h.
Meer info
LBC Spaans
Centra:
LBC
Online op vaste momenten

Spaans 2 online

€ 180
duur: 120 h.
Meer info
>

Cursus Spaans voor beginners en gevorderden

LEAH biedt een uitgebreid arsenaal aan opleidingen Spaans die geschikt zijn voor alle niveaus. Of je nu een complete beginner bent of al een vlot mondje Spaans spreekt, wij hebben een cursus die aansluit op jouw leerbehoeften. Voor beginners biedt LEAH een uitgebreide kennismaking met de Spaanse taal. De cursussen Spaans voor beginners leren je de fundamenten van de taal zodat je eenvoudige conversaties in alledaagse situaties kan voeren. Mag het toch wat meer zijn? Neem zeker een kijkje in ons volledige aanbod.

Spaans leren spreken

Spaans, da’s een wereldtaal! Voor ongeveer 460 miljoen mensen is Spaans hun eerste taal. Spaanse les is dan ook de toegangspoort naar de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Ben je van plan te reizen, studeren of werken in een Spaanstalig land? Dan is een online taalcursus Spaans dé ideale manier om de taal snel en efficiënt onder de knie te krijgen. Ook veel Belgische bedrijven zijn op zoek naar meertalige medewerkers. Kan je vlot een mondje Spaans spreken, dan heb je ongetwijfeld een streepje voor op de arbeidsmarkt. 

Online Spaans leren

Wil je Spaans leren wanneer het jou uitkomt? Ideaal! LEAH heeft een ruim aanbod aan opleidingen die je volledig op jouw eigen tempo volgt. Perfect bij een drukke agenda of wanneer je graag jouw flexibiliteit behoudt. Lessen pauzeren, terugspoelen of opnieuw bekijken vanuit je vertrouwde omgeving, op de trein of in een gezellige koffiebar? Geen enkel probleem! Toch liever een vaste planning waarin je rust en structuur vindt? Kies dan voor een opleiding op vaste momenten. Dan volg je samen met je medestudenten de lessen digitaal op een vooraf afgesproken moment. 

Voordelen van een online cursus Spaans volgen via LEAH

Een taalcursus Spaans volgen bij LEAH is altijd een goed idee! Niet alleen leer je op korte tijd de taal spreken en schrijven, dit doe je bovendien waar én wanneer het jou uitkomt. Spaans leren was nog nooit zo toegankelijk. Olé! 

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online Spaanse cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek. 

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Spaans ook terecht voor: cursus Italiaans, cursus Frans, cursus Engels, cursus Duits, cursus Nederlands en meer.