Cursus Duits

Staat er binnenkort een reisje naar Berlijn op de planning? Ga je fietsen in het Zwarte Woud? Of heb je Duitse zakenrelaties met wie je vlot wil communiceren? Wat je plannen ook zijn, Duits leren doe je bij LEAH op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan online opleidingen Duits voor elk niveau. Kies een cursus Duits die aansluit bij jouw leerbehoefte, installeer je op een inspirerende plaats en dompel je onder in onze derde landstaal.

Duits voor beginners en gevorderden

Snel Duits leren? Bij LEAH zit je goed voor een uitgebreide waaier aan online cursussen voor elk niveau. Zowel als beginner en als gevorderde heb je de keuze uit verschillende opleidingen die aansluiten op je voorkennis. Als starter leer je in de opleiding Duits voor beginners de fundamenten van de taal, zodat je eenvoudig gesprekken voert in alledaagse situaties. Mag het toch al wat geavanceerder? Kies dan voor een opleiding met een hoger niveau. 

Duits leren spreken

Wist je dat de Duitse taal in de EU het grootste aantal moedertaalsprekers heeft? Een mondje Duits spreken komt dus altijd wel van pas. In de online cursussen leer je op een eenvoudige en efficiënte manier Duits spreken en schrijven. Je leert niet alleen de basisprincipes van de taal, maar ook de nuances van grammatica, uitspraak en vocabulaire. Hoewel Duits naamvallen gebruikt, is de taal vrij eenvoudig om te leren en ben je er snel mee weg. Snel nood aan een mondje Duitse taalvaardigheid? Volg dan een intensieve snelcursus Duits.

Online Duits lessen volgen

Een taal leren vraagt tijd, en die tijd deel je het liefst zelf in, toch? Bij LEAH volg je daarom een cursus Duits op je eigen tempo. Zo behoud je jouw vrijheid en flexibiliteit en leer je bij op je eigen voorwaarden. Heb je toch meer nood aan routine? Via een opleiding op een vast moment volg je samen met je medestudenten online les in real-time.  

Voordelen van een online cursus Duits volgen via LEAH

Een cursus Duits leren is bij LEAH altijd een goed idee. Je leert er op je eigen tempo de derde landstaal, zonder haast of spoed. Schrijf je nu in en begin alvast te dromen over je volgende reisje naar Duitsland of Oostenrijk.

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online Duitse cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek. 

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen?  Bij LEAH kan je naast een cursus Duits ook terecht voor: cursus Italiaans, cursus Frans, cursus Engels, cursus Nederlands en meer.