Cursus Zweeds

Zweden staat bekend om zijn adembenemende natuur, trendy designs en het fascinerende noorderlicht. Het is dé ideale reisbestemming voor iedereen die houdt van een avontuurlijk reis, maar vormt ook een populaire bestemming onder studenten om verder te studeren. Met een cursus Zweeds bij LEAH begin je aan een boeiende reis door de Zweedse cultuur en tradities. Geniet van de zalige Zweedse hygge en laat je op eigen ritme verrassen door alles wat deze prachtige taal je te bieden heeft. Zweeds leren was nog nooit zo leuk!

Cursus Zweeds voor beginners en gevorderden

LEAH biedt een ruim scala aan cursussen Zweeds die zijn afgestemd op verschillende niveaus. In de cursus Zweeds voor beginners leer je onder meer jezelf voorstellen, praten over je familie en ontdek je hoe je makkelijk een koffie bestelt. Kortom, het biedt je alle tools om een alledaags gesprek aan te knopen. Ideaal voor een fika! In de gevorderde cursussen wordt je taalvaardigheid aangescherpt en leer je vlottere gesprekken te voeren. Natuurlijk leer je in elke cursus meer bij over de cultuur van dit prachtige land, zodat je volledig in de Zweedse beleving duikt.

Zweeds leren spreken

Een stage, studie of reisje naar Zweden gepland? Zweeds leren spreken maakt je ervaring nog leuker! De Zweedse taal is bovendien niet alleen mooi om te horen, maar ook heel praktisch in gebruik. Onze interactieve cursusmethoden zorgen ervoor dat je niet alleen leest en schrijft, maar ook deelneemt aan gesprekken waardoor je zelfvertrouwen en spreekvaardigheid toenemen.

Online Zweedse lessen volgen

Een cursus Zweeds bij LEAH volg je volledig online. Zo kies je zelf waar je bijleert: in het comfort van je eigen huis, of in een gemoedelijke koffiebar. Wil je ook zelf kiezen wanneer je de cursus Zweeds volgt? Kies dan om online Zweeds te leren op eigen tempo. Toch meer behoefte aan een kader? Dan kan je ervoor kiezen om de opleiding te volgen op vaste momenten.

Voordelen van een online cursus Zweeds volgen via LEAH

Een cursus Zweeds volgen bij LEAH is altijd een goed idee. Het uitgebreide programma zorgt ervoor dat je vanuit je eigen stek inzicht krijgt deze prachtige taal én cultuur. Var så god!
 

betaalbaar leren

Betaalbaar


De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie


Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst


Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Zweeds ook terecht voor een  cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Roemeens, cursus Arabischcursus Japanscursus Portugees, cursus Noors, cursus Russisch, cursus Fins en meer.