Cursus Roemeens

Roemenië, een land rijk aan cultuur en geschiedenis. Denk maar aan prachtige kastelen, majestueuze kerken, prachtige landschappen en natuurlijk de legende van vampier Dracula. Het land spreekt tot verbeelding en heeft een even fascinerende taal. Roemeens leren komt niet alleen van pas op reis, maar ook wanneer je zakenrelaties wil onderhouden. Er leven namelijk heel wat Roemenen in Europa, waardoor een mondje Roemeens regelmatig van pas komt. Een cursus Roemeens bij LEAH is een perfecte kennismaking met de taal en cultuur van dit prachtige land. Hai să mergem!

Cursus Roemeens voor beginners

Ben je op zoek naar een cursus Roemeens voor beginners? Bij LEAH leer je de basis van de taal op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Deze cursus is een solide basis om de taal te begrijpen en te spreken. Heb je al enige voorkennis van de taal? Kies dan een meer geavanceerde cursus en verdiep je kennis van de taal.

Roemeens leren spreken

Binnenkort een reisje naar het prachtige Roemenië gepland? Heb je Roemeense vrienden, collega’s of kennissen? Wat je motief ook is, kennis van de Roemeense taal is ongetwijfeld een meerwaarde. Onze cursus Roemeens is dan ook speciaal ontworpen om je te helpen vlot en zelfverzekerd te communiceren in het Roemeens.

Online Roemeens lessen volgen

Roemeens leren bij LEAH doe je altijd online, waar je ook bent. Daarnaast heb je de keuze uit:
-        online Roemeens leren op eigen tempo: flexibiliteit staat voorop. Leer wanneer het jou uitkomt.
-        online Roemeens leren op vaste momenten: geniet van een gestructureerd schema, interactieve sessies en live begeleiding.

Voordelen van een online cursus Roemeens volgen via LEAH

Een cursus Roemeens volgen bij LEAH is altijd een goed idee. Je leert op korte termijn de basis van deze prachtige taal, waardoor je nog meer geniet van een tripje naar Roemenië of een babbel met een Roemeense collega of vriend.

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

100% online leren

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Interesse in andere talen? Bij LEAH kan je naast een cursus Roemeens ook terecht voor een cursus Frans, cursus Spaans, cursus Italiaans, cursus Duitscursus Arabisch, cursus Japans, cursus Zweeds, cursus Portugees, cursus Noors, cursus Russisch, cursus Fins en meer.