Online op eigen tempo

Qrios-ICT-Administratie
Qrios

ICT en administratie - diplomaopleiding

ICT en administratie
Kan starten tussen: -
Uiterste einddatum:
Studiebelasting: +/- 500 uur

De prijs wordt bepaald volgens je traject

Beschrijving

Ben je een doorsnee ICT-gebruiker en ben je op zoek naar sterkere en meer uitgebreide administratieve ICT-vaardigheden? Wens je je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?  Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf? Bereid je nieuwe start voor met de opleiding ICT en administratie.

Instapvoorwaarden

Je slaagt voor vrijstellingsproeven Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten.

Wat leer ik in deze cursus?

In de opleiding ICT en administratie breng je je ICT-vaardigheden naar een professioneel niveau.  Je leert een waaier aan ICT-vaardigheden, vooral gericht op informatie, communicatie en contentcreatie. Allemaal zaken die je als administratief medewerker kan gebruiken in je job, maar ook als student voor je studies of puur voor persoonlijk gebruik. De opleiding is heel praktijkgericht, waardoor je alles onmiddellijk leert toepassen. In slechts één schooljaar verwerf je een gedegen basiskennis van de meest courante informaticatoepassingen. Alle Qrios cursisten krijgen een licentie voor Microsoft 365.


De beroepsopleiding ICT en administratie bestaat uit 13 praktijkgerichte modules.

Voor deze opleiding hoef je niet uit je kot! Alle modules worden aangeboden in een digitaal pakket dat je thuis op je eigen tempo en op het moment dat je zelf verkiest kan verwerken. Natuurlijk maken we hierover een aantal concrete afspraken!