Cursus Excel

Excel is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het krachtige spreadsheetprogramma maakt het leven van veel ondernemers, managers en opdrachtgevers een pak efficiënter en aangenamer. Maar niet alleen op professioneel vlak komt het programma van pas. Ook in jouw privéleven helpt Excel je om efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen. Wil je jou graag verdiepen in dit impactvolle programma? Een cursus Excel bij LEAH leert jou de kneepjes van het vak zodat jij in een mum van tijd Excel specialist bent.

<
Qrios-ICT-Administratie
Centra:
Qrios
Online op eigen tempo

ICT en administratie - diplomaopleiding

duur: 500 h.
Meer info
Centra:
Qrios
Online op eigen tempo

Excel basis

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
crossmedia assistent
Centra:
MIRAS
Online op eigen tempo

Crossmedia Assistent - diplomaopleiding (Nieuw!)

duur: 660 h.
Meer info
ICT & administratie
Centra:
MIRAS
Online op eigen tempo

Administratief assistent - ICT & Administratie - diplomaopleiding

duur: 480 h.
Meer info
HTML & CSS
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

ICT Programmeren - diplomaopleiding

duur: 420 h.
Meer info
crossmedia assistent
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

Crossmedia Assistent - diplomaopleiding (Nieuw!)

duur: 660 h.
Meer info
Powerpoint, Prezi, ...
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

ICT en administratie - diplomaopleiding

duur: 480 h.
Meer info
>

Excel cursus voor beginners en gevorderden

Bij LEAH hebben we Excel in onze vingers. Of je nu een ondernemer, professional of particulier bent, je vindt ongetwijfeld een cursus Excel die bij jou past. Je kiest uit een uitgebreid aanbod basis Excel voor beginners of geavanceerde Excel opleidingen, afhankelijk van jouw leerbehoefte. 

Kent Excel nog veel geheimen voor jou? Start dan met een basis cursus Excel. In deze opleiding leer je eenvoudige spreadsheets opmaken, gegevens invoeren en verwerken, rekenen met Excel, grafieken opbouwen … Dat doe je bovendien volledig op je eigen tempo, al dan niet met begeleiding van een coach. 

Heb je al ervaring met Excel? In de geavanceerde cursussen gaan we dieper in op de vele mogelijkheden die het programma biedt in je professionele en privéleven. 

Wat leer in je een opleiding Excel?

Excel is een veelzijdig programma dat zowel je privé als professioneel leven een pak eenvoudiger maakt. Een online cursus Excel bij LEAH leert je onder meer hoe je spreadsheets en formules opmaakt en gegevens analyseert met draaitabellen en filters. Mag het wat complexer? Verdiep je dan tijdens de cursus voor gevorderden in databases, functieprocedures en besturingselementen. Schrijf je in en ontdek samen met ons de wondere wereld van Excel. 

Excel cursus online volgen via LEAH

Wil je graag een opleiding Excel volgen, maar heb je geen tijd om één vast moment in de week vast te zetten? Geen probleem, wij begrijpen dat maar al te goed. LEAH biedt dan ook 100% digitale cursussen die je op je eigen tempo volgt. Zo kies jij waar én wanneer je bijleert. Heb je toch graag een extra ruggensteuntje? Dan kan je een beroep doen op een online coach.

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen.

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen Excel volg je lekker vanuit je eigen stek.

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Is een cursus over Excel slechts de start van jouw office avontuur?

Kent Excel geen geheimen meer voor jou? Dan is het tijd om je te verdiepen in andere programma’s van Microsoft Office. Bij LEAH zit je ook goed voor een cursus Outlook, Word of Powerpoint. Til jouw Mircrosoft-Officevaardigheden naar een hoger niveau en geef je professionele leven een boost.