Cursus AutoCAD

Het technisch tekenprogramma AutoCAD is één van de krachtigste bouwkundige programma’s op de markt. Via deze populaire tool ontwerp je gedetailleerde 2D-modellen via punten, lijnen, richtingen en lagen. Met meer dan 3.5 miljoen gebruikers wereldwijd, is het een veelgebruikte software in allerlei sectoren zoals mechanica, hout- en metaalbewerking en natuurlijk de bouwsector. Ben jij architect, ingenieur, designer, ontwerper, technisch tekenaar, ontwikkelaar of ambitieuze amateur in tekenen? Dan is een goede kennis van AutoCAD onmisbaar. Onderscheid jezelf op de arbeidsmarkt en kies voor een cursus AutoCAD bij LEAH. Wedden dat het overal van pas komt?
 

<
Inventor
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

Inventor

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
AutoCAD
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

AutoCAD 2D 2

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
AutoCAD
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

AutoCAD 2D 1

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
Qrios-Inventor
Centra:
Qrios
Online op vaste momenten

Inventor specialisatie

€ 120
duur: 80 h.
Meer info
Qrios-Inventor
Centra:
Qrios
Online op vaste momenten

Inventor gevorderden

€ 120
duur: 80 h.
Meer info
Qrios-Inventor
Centra:
Qrios
Online op vaste momenten

Inventor basis

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
AutoCAD
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

AutoCAD 3D

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
Inventor
Centra:
Creo
Online op eigen tempo

Inventor 2

€ 90
duur: 60 h.
Meer info
>

AutoCAD cursus voor beginners en gevorderden

Ben je pas aan de slag als technisch tekenaar en op zoek naar een opleiding AutoCAD? Goed nieuws! Leah biedt verschillende cursussen aan afhankelijk van je niveau. In de cursus AutoCAD voor beginners gaan we aan de slag met de basisprincipes van AutoCAD. De cursus is ook ideaal als opfrissing als je het programma al even niet meer gebruikt hebt. Heb je die al onder de knie? Kies dan voor de vervolgopleiding ‘AutoCAD 2D 2’. Deze cursus voor gevorderde AutoCAD gebruikers kan je ook volgen zonder de basisopleiding, op voorwaarde dat je een vrijstellingsproef succesvol aflegt. Neem hiervoor contact op met dimitri.verthe@creo.be.

Wat leer in je een opleiding AutoCAD?

In de cursus AutoCAD voor beginners leer je de werkomgeving van AutoCAD kennen en raak je vertrouwd met de werkwijze van het programma. Van het gebruik van de tekenhulp en instellen van lagen, tot het tekenen van objecten en plaatsen van aanwijzers. Daarnaast leer je ook werken met tekst, tabellen, het aanpassen van getekende objecten en het afdrukken van tekeningen. Kortom, met een basiscursus AutoCAD sta je stevig in de startblokken voor een vlot gebruik van de software.
 
In de vervolgcursus dompel je je volledig onder in de technische wereld van AutoCAD. Je leert objecten sneller én efficiënter tekenen. Zo leer je onder meer:
-        hoe je kenmerken van tekeningen opvraagt.
-        op welke manier je kan werken met filters en grips.
-        tekenen met lijnpakketten en polylijnen.
-        parametrisch tekenen.
-        …  

Met een cursus van LEAH ga je dus snel professioneel aan de slag met AutoCAD.
 

AutoCAD cursus online volgen via LEAH

Een opleiding AutoCAD bij LEAH doe je volledig online, waardoor je de cursus volledig op eigen tempo volgt. Geen haast- en vliegwerk, maar rustig bijleren waar en wanneer je wilt. Dat vinden wij bij LEAH het allerbelangrijkste!
 
Met een diepgaande kennis van de software profileer je jezelf als een expert in technisch tekenen, waardoor je direct een voorsprong neemt.

betaalbaar leren

Betaalbaar

De Vlaamse overheid subsidieert alle online cursussen waardoor je geniet van een budgetvriendelijke prijs. Op die manier zijn onze opleidingen er voor iedereen

Leer van de besten

Thuisstudie

Geen onnodige verplaatsingen, vervelend verkeer of parkeerstress. Onze online cursussen volg je lekker vanuit je eigen stek.

 

Jouw leerpad, jouw toekomst

Verruim je horizonten en verbreed je blik met een online opleiding. Ideaal als springplank voor een nieuwe uitdaging, hobby of zelfs carrière.

Is een cursus over AutoCAD slechts de start van jouw avontuur?

Gebeten door technische cursussen? Bij LEAH zit je goed voor een ruim aanbod aan andere technische cursussen om je vaardigheden verder uit te breiden. Overweeg onze opleiding basis elektriciteit om je te verdiepen in elektrische systemen of duik in de wereld van 3D-modellering met onze opleiding Blender 3D.