Online op vaste momenten

Qrios-ICT-programmeren
Qrios

ICT programmeren - diplomaopleiding

ICT programmeren
Ritme:
Dagelijks

Dag(en):
Maandag Woensdag

Dagdeel:
Avond Meerdere momenten per week

Studiebelasting: +/- 420 uur
Begindatum:
Einddatum:
Inschrijven tot:

De prijs wordt bepaald volgens je traject

Beschrijving

Programmeren is ontzettend moeilijk, ingewikkeld en saai? Verre van! Met nullen en enen in gesprek gaan met de computer is net boeiend en uitdagend. Leer er de basics van in onze opleiding ICT programmeren.

Instapvoorwaarden

Je slaagt voor vrijstellingsproeven Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten.

Wat leer ik in deze cursus?

De opleiding ICT programmeren richt zich tot iedereen die wil leren programmeren. Na deze opleiding heb je een goede basiskennis in programmeren. De opleiding focust voornamelijk op twee domeinen: strategieën uitwerken en toepassen, en programma’s ontwikkelen en broncode schrijven en aanpassen. Je verkrijgt inzicht in de processen achter het computationeel denken en leert zelfstandig een programmeerproject realiseren. Veiligheid en probleemoplossend vermogen vormen een rode draad doorheen de hele opleiding. Leergierigheid en nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van ICT op het vlak van programmeren en het creëren van output zijn belangrijke attitudes. 
Om de opleiding te starten heb je geen voorkennis programmeren nodig. We starten vanaf nul en bouwen aan de hand van oefeningen, cases en projecten je kennis programmeren op. 

De beroepsopleiding ICT programmeren bestaat uit 9 praktijkgerichte modules.

Voor deze opleiding hoef je niet uit je kot! Alle modules worden aangeboden in een digitaal pakket dat je thuis op je eigen tempo en op het moment dat je zelf verkiest kan verwerken. Natuurlijk maken we hierover een aantal concrete afspraken!